Виготовлення сходів із нержавіючої сталі

При якісному виробництві сходів з нержавіючої сталі, металу або інших матеріалів, потрібно враховувати безліч нюансів: матеріал, що використовується для виготовлення, варіанти кріплення конструкційних елементів і т.д. Ці моменти обов’язково слід визначати до початку виконання робіт.
Виготовлення сходів з нержавіючої сталі на замовлення – складний процес, в результаті якого повинні вийти безпечні, зручні та надійні сходи. Металеві сходи використовують для внутрішніх приміщень, а також для влаштування ганків, тому вони і користуються величезною популярністю. У нас ви можете купити сходи будь-якої складності.
Під час виготовлення сходів з нержавіючої сталі ми враховуємо ширину прольоту, яка повинна забезпечувати умови вільного переміщення. У нашій країні рекомендовані стандарти до застосування сходового маршу, ширина якого має бути від 900 мм. Якщо ж сходи в котеджі передбачені для того, щоб ними переміщалися габаритні речі, громіздка техніка та меблі, то відразу слід закладати ширину сходового маршу мінімум 1200 мм.
При розрахунку конструкції дуже важливо враховувати як ширину маршових сходів, так і зазор між її маршами, а також передбачувану товщину майбутніх сходових поручнів. Наприклад, для комфортного розміщення огорож з бічним кріпленням потрібна мінімальна відстань 150 мм. А для кріплення його зверху в щабель необхідно мати на увазі, що вони займуть приблизно 40 мм на прольоті та плюс 50 мм від краю.
Виготовлення сходів із нержавіючої сталі
Наші фахівці знають всі нюанси виробництва правильних сходів, тому нам сміливо можна довіряти виготовлення сходів з нержавіючої сталі будь-якої складності. Ціна на вироби нашої компанії є дуже спокусливою, якість при цьому на висоті.
Сходи з нержавіючої сталі мають безліч переваг, наприклад, краса та невибагливість. Виріб з полірованої нержавіючої сталі немає потреби фарбувати, оскільки конструкція має дзеркальну поверхню. Якщо перетин має велику площу, то виглядає абсолютно не громіздко. Присутність у конструкції будь-яких поворотних майданчиків дозволяє під час підйому робити маленьку паузу в русі, а ось інженери мають можливість вписати конструкцію в маленький отвір і відібрати мінімум площі від житлового простору.