Швидкомонтовані будівлі

Швидкомонтовані будівлі та споруди

Швидкомонтовані будівлі (БМЗ) – це оптимальний спосіб економічного і дуже швидкого будівництва сільськогосподарських і промислових споруд, об’єктів загального цивільного призначення (магазинів, котеджів, офісних, спортивних і торгових центрів).

Будівництво БМЗ Київ має такі переваги:

  • швидкість та легкість монтажу;
  • будівництво легкого фундаменту;
  • використання в різних кліматичних умовах, а також там, де спостерігається висока сейсмічна активність.

Швидкомонтовані будівлі (БМЗ) будуються в короткі терміни і збираються з модульних універсальних конструкцій. У їхньому будівництві не потрібна велика кількість робочої сили та спеціальної техніки.

Швидкі монтовані будівлі – це мобільні конструкції, які можуть бути змонтовані на будь-якій поверхні:
  • на ґрунті,
  • бетонні плити,
  • щебеневе покриття.
Швидкомонтовані будівлі та споруди (БМЗ)
Будинки, які були зведені з модулів, можуть досягати у висоту до 3 поверхів, і мати будь-яку протяжність.
БМЗ дуже зручні в експлуатації, оскільки внутрішнє планування їх приміщень можна зробити будь-хто. Виконати її у повній відповідності до потреб та бажань замовника. Довільне розташування дверей та вікон дозволяє надати швидкомонтованим будинкам індивідуальність у зовнішньому вигляді. Внутрішнє та зовнішнє оздоблення дозволяє зробити швидкобудуюємі будівлі сучасними та респектабельними.
Швидкомонтовані споруди обладнуються всіма системами життєзабезпечення (електрикою, водопостачанням, каналізацією, опаленням, вентиляцією, кондиціюванням тощо).
Застосування високоякісних матеріалів на всіх етапах зведення та технічного оснащення конструкцій, що швидко зводять, робить їх довговічними і надійними.