Металеві огорожі

Існує правило: якщо сходи мають більше двох ступенів, то на них необхідно встановлювати сходові огорожі, висота яких повинна становити не менше 90 сантиметрів. Якщо ширина маршу більше 1.2 метра, то перила встановлюють по обидва боки сходів. Коли сходами імовірно ходитимуть діти, то потрібна установка балюстради. Ці сходові огорожі є поручнями і вертикальними стійками, які називаються балясинами, з кроком не більше 15 сантиметрів.
Компанія Метал сервіс пропонує на замовлення металеві огорожі, ціна яких вас приємно здивує.
Сходові огорожі з металу здатні кардинально змінювати зовнішній вигляд сходового прольоту. Окрім міцності металеві огорожі повинні гармоніювати зі стилем, в якому оформлено об’єкт, де вони будуть встановлені. Огородження з металу Київ дуже привертають увагу, тому їхній декоративній складовій необхідно приділяти належну увагу. При цьому краса не повинна впливати на такі важливі характеристики, як зручність, міцність і надійність.
Огородження балконів із металу
Залежно від побажань замовника, металеві огорожі для сходів можуть бути виконані по-різному. Виробництво металевих огорож може здійснюватися шляхом кування, зварювання або лиття. Також можливе поєднання цих трьох способів – все залежатиме від вашої фантазії, що іноді обмежується фінансовими можливостями. Виготовлення огорож для сходів з металу або балконів дозволяє реалізовувати дуже сміливі рішення, що позитивно позначається на внутрішньому і зовнішньому вигляді офісу або будинку. У нас ви можете купити будь-які огорожі бездоганної якості.
Балконні огорожі з металу мають виконувати своє основне призначення – безпека. Але тільки при професійному підході до їх вибору можна перетворити фасад практично будь-якої будівлі. Різні за стилем огородження терас з металу дозволяють досліджувати, і вони не тільки виконують свою головну захисну функцію, але й надають зовнішньому вигляду споруди вишуканості та респектабельності.