Альтанки металеві з полікарбонату

Сучасні альтанки є металевими надійними конструкціями, встановлюються на міцній основі, яка не руйнується під впливом природних явищ і не просяде. Металевий каркас покривають антикорозійним складом, а синтетичний полікарбонат, що використовується для навісу, є інертним матеріалом, стійким до хімічного, механічного та термічного впливу. Альтанки металеві з полікарбонату Київ довговічні, тому прослужить Вам, на відміну від дерев’яних аналогів, кілька десятків років.
Металеві альтанки з полікарбонату мають ще одну перевагу: полікарбонатний навіс  дуже легкий, а сталевий профіль витримує значні навантаження, такий конструкції можливо надати абсолютно будь-яку форму та габарити, власник сучасної альтанки не буде обмежений у розмірах.

Ми можемо виготовити маленьку затишну альтанку, в якій можна сховатися від сонячних променів, організувати романтичне побачення або провести сімейне чаювання. Також ми здійснюємо виготовлення на замовлення і цілих критих павільйонів, у таких значних альтанок, де може поміститися компанія друзів, а дощ не зможе перешкодити запланованому пікніку або застілля.

Сучасні альтанки з металу та полікарбонату на замовлення – це цілком доступне задоволення. Зведення таких комбінованих конструкцій обійдеться дешевше, також вам не доведеться їх регулярно відновлювати і ремонтувати. Естетично дані будівлі не поступаються іншим аналогам, які виготовлені з інших матеріалів. За вашим бажанням металева альтанка з полікарбонатним навісом може бути прикрашена різними декоративними накладними або кованими елементами, обвита рослинністю, а також стилізована під ваш вишуканий смак.